Ерідон представив нову лінійку рідких позакореневих добрив redoniQ

Рідкі позакореневі добрива redoniQ
Рідкі позакореневі добрива redoniQ
Джерело фото: Ерідон

Група компаній «Ерідон» презентує лінійку високоякісних рідких позакореневих добрив redoniQ, які виготовлені в Україні за європейськими стандартами та адаптовані під потреби українського сільгоспвиробника.

Про це повідомила пресслужба «Ерідон».

«Для redoniQ були розроблені ексклюзивні технологічні умови, які дозволяють контролювати якість продукції та дотримання технологій виробництва. Асортимент добрив redoniQ включає як монопродукти, так і високотехнологічні комплексні продукти, у складі яких є амінокислоти та екстракти водоростей‎», — йдеться у повідомленні ГК.‎ 

До переваг рідких позакореневих добрив redoniQ у «Ерідон» відмічають:

  • найвища якість сировини для виготовлення продуктової лінійки;
  • мікроелементи високої хімічної чистоти, що забезпечує їх 100% хелатизацію;
  • відмінна сумісність із більшістю компонентами в баковій суміші;
  • комбінації елементів живлення забезпечують синергізм, спрямований на засвоєння всіх поживних речовин, що надалі активізує їх краще засвоєння рослиною з ґрунту;
  • оптимальний підбір елементів живлення забезпечує високу функціональність продуктової лінійки;
  • зручна для використання 10 л каністра.

Повідомляється, що лінійка добрив redoniQ розв'язує найважливіші проблеми та завдання у живленні сільгоспкультур, а саме: підживлення у критичні періоди розвитку; нівелювання дефіциту елементів живлення; боротьба зі стресами різного роду; регуляція росту та розвитку, а також муномодуляція з можливістю підвищення порогу стійкості рослин до хвороб.

На сьогодні, портфель продуктів включає наступні марки продуктів:

Нагадаємо, що компанія «‎Ерідон» розпочала акцію «Заряджай посіви азотом і сіркою — отримуй зарядну станцію!»‎. Для участі в акції необхідно придбати від 80 т рідкого добрива Thio-Sul® (Тіосульфат амонію від Tessenderlo Kerley) та отримати можливість взяти участь у розіграші 10 зарядних станцій EcoFlow Delta 2.  Термін дії: 1 січня 2023 — 27 квітня 2023. Ознайомитись з офіційними правилами акції можна за посиланням.

Сергій Герасименко, Latifundist.com, 2023 р.

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus