Ерідон збільшив асортимент продуктів IFAGRI

Компанія «Ерідон» в сезоні 2024 пропонує українським аграріям ряд нових продуктів бренду IFAGRI

Про це повідомила пресслужба «Ерідону».

Серед них — два фунгіциди, два гербіциди, а також два гібриди соняшнику:

ДІКАНТО, КС (азоксистробін, 210 г/л + дифеноконазол, 210 г/л) — висококонцентрований двокомпонентний фунгіцид для соняшнику, ріпаку, пшениці та сої. Дифеноконазол та азоксистробін мають системну дію і ефективно протистоять альтернаріозу, септоріозу, фомозу, сірій та білій гнилям та іншим плямистостям.

ПІРАЛЮКС ЕКСТРА, РК (клопіралід, 267 г/л + піклорам, 67 г/л) — системний гербіцид для боротьби з однорічними та багаторічними дводольними бур'янами у посівах ріпаку. Застосовується від 3-4 листків до квіткових бутонів ріпаку восени або навесні.

ДАЙФЕНАЗОЛ, КС (дифеноконазол, 430 г/л) — фунгіцид широкого спектру для захисту посівів соняшнику, ріпаку, пшениці та яблуні від збудників хвороб грибного походження.

АТЛАНДО, РК (імазамокс, 40 г/л) — післясходовий гербіцид для контролю однорічних злакових і дводольних бур'янів у посівах сої, гороху та соняшнику, стійкого до імідазолінонів.

Читайте також: Ерідон представив нову лінійку рідких позакореневих добрив redoniQ

Портфоліо насіння IFAGRI поповнили два гібриди соняшнику — Бастіон КЛП та Рапід Голд:

БАСТІОН КЛП — помірно-інтенсивний гібрид Clearfield Plus®, що відрізняється високою пластичністю та стабільною врожайністю. З високою толерантністю до основних хвороб, цей гібрид є придатним для вирощування в різних кліматичних зонах. Бастіон КЛП відмінно розкриває свій потенціал на родючих ґрунтах та за умови високого рівня агротехніки. Толерантний до вовчка (раси): A-G;

РАПІД ГОЛД є середньостиглим посухостійким гібридом лінолевого типу з максимальним потенціалом врожайності. Він відзначається толерантністю до нових рас вовчка (A-G) та демонструє високі показники олійності. Гібрид відмінно справляється зі стресовими умовами вирощування та має один із найвищих індексів запиленості кошика.

Вищезгадані продукти IFAGRI беруть участь в оновленій програмі лояльності Eridon Business Club, яка була розширена на 2024 рік. Згідно з умовами програми, при замовленні продукції з визначеного переліку ви отримуєте можливість накопичувати бали, які можна обміняти на подарунки, знижки на наступні закупівлі або премії в ціні поставленої с/г продукції.

Окрім нових позицій в асортименті насіння та засобів захисту, до програми були додані гранульовані добрива IFAGRI та рідкі позакореневі добрива redoniQ™

З детальною інформацією щодо кожного продукту можна ознайомитися за посиланням або у менеджера «Ерідон».

Контактний номер телефону: 0 (800) 408 700

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus