Водіям вантажівок, які перетинають ПП Ягодин-Дорогуськ, тепер доступний застосунок єЧерга

Водії вантажівок, які перетинають міжнародний пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на кордоні України та Польщі, відтепер зможуть користуватись застосунком єЧерга на телефоні.

Про це повідомляє міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури.

Раніше записатися в електронну чергу можна було лише на сайті.    

«Зручність єЧерги вже оцінили тисячі водіїв вантажівок. Офіційно проєкт стартував у грудні минулого року. І за цей час записалися у електронну чергу та проїхали через пункт пропуску майже 55 тис. вантажівок. Україна системно працює над цифровізацією порядку перетину кордону. Унікальний безкоштовний сервіс дозволяє водіям планувати свої поїздки, а отже — заощаджувати час і гроші», — розповів заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Анатолій Комірний.

Завантажити єЧерга на телефоні вже можна у App Store чи у Google Play. Додаток доступний українською, польською та англійською мовами.

У застосунку водій оперативно отримує push-повідомлення про:

  • свій статус в черзі,
  • просування черги,
  • час заїзду до пункту пропуску.

Шалений експорт. Дорога зерна через Польщу

Читати також

Для входу в програму водії мають використовувати той самий пароль та логін, якими користуються для авторизації на сайті echerha.gov.ua. Користувачі також мають можливість продовжити чи скасувати свій запис, залишити звернення команді розробки і прочитати останні новини про проєкт.

Застосунок також буде зручним для польських водіїв, що перетинають український пункт пропуску за електронною чергою. 

В міністерстві додали, що наразі скористатись єЧергою можуть міжнародні перевізники вантажів, що перетинають кордон через пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ». Заїзд до сервісних зон для користувачів єЧерги не обов’язковий. Водій сам обирає де і як чекати перетину кордону.

Нагадаємо, про запуск «Електронної черги перетину кордону» для вантажних транспортних засобів на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» повідомили наприкінці 2022 року.

Виконано за допомогоюDisqus