Пішов з життя засновник Агрокорпорації Степова Леонід Рисін

Леонід Рисін
Леонід Рисін
Джерело фото: Latifundist.com

6 квітня 2023 року пішов з життя засновник «Науково-виробничої агрокорпорації Степова» Леонід Рисін. Йому було 66 років.

Про це Latifundist.com повідомила пресслужба корпорації.

«Все життя віддавав свої знання, вміння та досвід для розвитку улюбленої справи. Професіонал високого класу, людина, що викликає щиру повагу у всіх, кому випала честь знати та працювати з ним. Завдяки Леоніду Рисіну агрокорпорація «Степова» стала однією з найбільших і провідних компаній в Україні з багаторічним досвідом роботи в галузі селекції та насінництва», — розповідають про Рисіна колеги.

Він є автором понад п’ятидесяти гібридів кукурудзи. За особистий внесок у розвиток сільськогосподарської галузі має Подяку Президента України, нагороджений трудовою відзнакою «Знак Пошани» та нагрудним знаком «Суспільне визнання».

Читайте також: Перші партнери Syngenta в Україні, 1 тис. га земель під селекцію, 100 тис. кв. м складів: як працює «організм» агрокорпорації Степова

Зазначимо, що Агрокорпорація «Степова» має понад 20-літню історію роботи. Вона першою в Україні почала доопрацьовувати насіннєвий матеріал для Syngenta. Агрокорпорації вдається поєднувати 6 напрямків бізнесу: продаж та експорт насіння власної селекції, вирощування та доробку насіння, оренду складських приміщень класу А, продаж та зберігання РКД, ремонт с/г техніки.

Прощання з Леонідом Рисіним відбудеться 08.04.2023 об 11:00 на центральній алеї Сурсько–Литовського цвинтаря за адресою: м. Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, 175. 

Редакція Latifundist.com висловлює співчуття родині та близьким Леоніда Рисіна.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus