Ренійський елеватор збудує нові виробничі потужності для перевалки рослинної олії

«Ренійський елеватор» проведе реконструкцію підприємства, щоб мати змогу перевалювати рослинну олію.

Про це пише видання Юг.Тoday з посиланням на інформацію виконкому Ренійської міськради.

За словами головного архітектора Ренійської громади Світлани Грабовської, розширення території потрібне підприємству для реконструкції та будівництва додаткових виробничих потужностей у зв’язку з різким збільшенням зернових вантажопотоків на дунайському напрямку, у тому числі в порту Рені.

Читайте також: Для модернізації дунайських портів необхідно $120 млн — Кубраков

Також елеватор планує збудувати 6 металевих ємностей для зберігання зерна, кожна з яких по 1892 м3. з транспортними лініями. Це допоможе збільшити обсяги зберігання вантажів та зростання вантажопотоків через елеватор, покращити технічне оснащення та інфраструктуру підприємства загалом.

Зазначимо, що Ренійський елеватор обладнаний силосами загальною місткістю 28 тис. т та складами підлогового зберігання місткістю 11 тис. т. Його інфраструктурні потужності дають змогу вивантажувати 50 залізничних вагонів та 100 автомобілів на добу.

Нагадаємо, компанія «Кернел» у співфінансуванні з USAID планує закупити обладнання для терміналу на Дунаї. Він знаходиться в порту Рені і спеціалізується на перевалці соняшникової олії та шроту.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus