CNH Industrial продає свої російські активи

Виробник сільгосптехніки CNH Industrial, якому належать компанії Case та New Holland, продає свої активи в росії вартістю $60 млн.

Офіційну заяву компанія оприлюднила на своєму сайті.

Case IH презентував технологічні рішення у сфері автоматизації повного сільськогосподарського циклу

Читати також

Компанія припинила поставки в росію у березні 2022 року.  До березня 2022 року компанія керувала корпоративним офісом у московській області, через який вона управляла імпортом та дистрибуцією своєї продукції в росії, регіональною бізнес-діяльністю та комерційним фінансуванням. Його промисловий слід включав виробничі майданчики для сільськогосподарського обладнання та знарядь та будівельного обладнання, а також склад запчастин. На цих майданчиках працювало близько 200 працівників, яким CNH Industrial виплачував зарплатню.

За 2021 фінансовий рік, останній повний рік діяльності, російські підрозділи отримали дохід у розмірі приблизно $380 млн, що становить 2% від консолідованого доходу CNH Industrial у 2021 році.

Нагадаємо, у січні 2023 року компанія New Holland запустила програму безплатного дефектування техніки для українських аграріїв.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus