Суд наклав арешт на частину зерна, що зберігається на елеваторі Транссервіс 2008 — Хомутовський

Печерський районний суд наклав арешт на частину зерна, що зберігається на елеваторі «Транссервіс 2008»

Про це у коментарі Forbes розповів директор «Транссервіс 2008» Павло Хомутовський.

«Тобто зараз частково заблоковані потужності підприємства», — сказав Хомутовський.

11 травня працівники БЕБ почали обшук на території зернового терміналу «Транссервіс 2008». Слідчі дії завершились 24 травня. Протягом цього часу підприємство не могло повноцінно працювати.

За словами Хомутовського, працівники БЕБ розслідують факт ухиляння від сплати податків іншої юридичної особи. Можливо мова йде про компанію ​​Транзит Агро-М, зазначає директор «Транссервіс 2008».

В БЕБ вважають, що «Транссервіс 2008» міг бути причетним до злочинної схеми, йдеться в листі ВАР.  За даними слідства, компанія незаконно вивозила сільськогосподарську продукцію через Одеські морські порти.

«Транссервіс 2008» планує направити заяву до Державного бюро розслідування про перевищення влади або службових повноважень працівниками Бюро економічної безпеки України (БЕБ). 

Як раніше повідомлялося, ГК «Прометей» заявила, що через схеми терміналу «Транссервіс-2008» в порту Чорноморськ від послуг Групи відмовився закордонний покупець. В свою чергу «Транссервіс-2008» заперечив звинувачення «Прометея» у непрозорій роботі.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus