Зернова Столиця реалізувала проєкт з виготовлення та монтажу стрічкового конвеєра на Одещині

ГК «Зернова Столиця» реалізувала проєкт з виготовлення та монтажу стрічкового конвеєру
ГК «Зернова Столиця» реалізувала проєкт з виготовлення та монтажу стрічкового конвеєру
Джерело фото: «Зернова Столиця»

При співпраці із замовником «ЕЙ ПІ ТРЕЙДІНГ УКРАЇНА» ГК «Зернова Столиця» реалізувала проєкт з виготовлення та монтажу стрічкового конвеєру ZEO-BC-500 довжиною 90 метрів та продуктивністю 500 т/год.

Про це повідомила пресслужба ГК «Зернова Столиця».

Ніжинський жиркомбінат модернізував виробництво та планує збільшити продуктивність роботи

Читати також

Технологічна схема передбачає перевалку зернових прямим шляхом з транспортних засобів на корабель/баржу, та дозволила розпочати обробку сипучих та наливних вантажів.

Перевалка здійснюється за допомогою двох «Ковчегів», стрічкового конвеєру ZEO-BC-500 та телескопічної навантажувальної машини.

Завдяки високій продуктивності лінії — 500 т/год суттєво зменшились терміни завантаження суден, що дозволило збільшити їхню кількість. Також дане рішення передбачає можливість одночасного розвантаження 4-х транспортних засобів. Термін реалізації проєкту від підготовчих робіт до завершення монтажу — 2,5 місяці.

«Перспективи розвитку Дунайського регіону у сьогоденні дуже великі. Досвід та можливості нашої компанії, дозволять реалізувати проєкт від ідеї до будівництва високоефективного зернового терміналу. Нестандартні рішення, досвід, нові технології та якість виготовляємого обладнання дозволять будь-який проєкт зробити сучасним та прибутковим», — зазначив регіональний керівник з продажів ГК «Зернова Столиця» Дмитро Борозенець.

Це вже п'ятий проєкт в Одеському районі, який ГК «Зернова Столиця» успішно реалізувала за 2022-2023 роки.

Нагадаємо, у 2022 році ГК «Зернова Столиця» збудувала 2 перевантажувальні зернові комплекси в Ізмаїльському порту.

Виконано за допомогоюDisqus