Експерт розповів про переваги нової лінійки плугів Pöttinger

Навісні оборотні плуги Pöttinger SERVO 4000
Навісні оборотні плуги Pöttinger SERVO 4000
Джерело фото: Pöttinger

Pöttinger оновлює лінійку потужних навісних оборотних плугів від 4 до 6 корпусів. Тепер вони мають назву SERVO 4000. Для експлуатації нових плугів від Pöttinger необхідно 35 к.с. на корпус. Мінімальні вимоги до потужності 140, 175 та 210 к.с на 4, 5 та 6-корпусні моделі відповідно.  

Про це бренд-менеджер компанії «Пьотінгер Україна» Володимир Мірненко, розповів у блозі на Latifundist.com.

«Разом з тим, всю конструкцію плуга зроблено з запасом міцності і всі моделі мають клас потужності до 360 к.с. Тобто, можуть агрегатуватися з такими тракторами без ризику пошкодження. Серія SERVO 4000 є найпотужнішими плугами з лінійки навісних моделей Pöttinger. Вона приходить на зміну SERVO 45, яка досягла значної популярності на німецькому ринку (11%). Ціль оновленої лінійки SERVO 4000 — перевершити цей результат», — розповідає Мірненко.

Читайте також: У 2023 році українські аграрії планують інвестувати в сільгосптехніку майже на довоєнному рівні — дослідження

Він зазначив, що спектр опцій, моделей та комплектацій залишився традиційно широким. Зібрати плуг можна під конкретні умови та задачі. Високий клас потужності дозволяє 3,54 м робочої ширини в 6-корпусному виконанні. Це продуктивність на рівні 7 чи 8-корпусних плугів, але з збереженням всіх переваг навісних 6-корпусних. 

Нагадаємо, наприкінці травня компанія Pöttinger доставила в Україну першу модель нового стрічкового валкувача Mergento VT 9220. На сьогодні лінійка валкувачів цього типу складається з однієї моделі.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus