НІБУЛОН розпочав прийом зерна нового врожаю

Підрозділи «НІБУЛОНу» розпочали закупівельну кампанію ранньої групи культур урожаю поточного року. 21 червня перевантажувальний термінал компанії у Миколаєві прийняв першу партію ячменю врожаю 2023 року і поклав початок закупівлям на новий маркетинговий рік.

Про це повідомила пресслужба компанії «НІБУЛОН».

«Нещодавно кожен елеватор пройшов ґрунтовний огляд готовності технічної бази всіх філій, зокрема перевірку готовності ємностей, термометрії, справності вагового та транспортного обладнання, санітарного стану території та акредитацію лабораторій елеваторів. Комплекс впроваджених заходів дозволить забезпечити надійність та безаварійність приймання зерна нового врожаю», — йдеться у повідомленні.

З середини липня цьогорічна договірна кампанія технічно базуватиметься на роботі «Кабінету постачальника». Його користувачі матимуть доступ до інформації про минулі та чинні договори, історію розрахунків, стан виконання зобов’язань.

Читайте також: Наші розрахунки по кукурудзі показують мінімальну дохідність. НІБУЛОН скоротив її посіви вдвічі — Олег Веселов

Нагадаємо, через вплив війни на собівартість виробництва, збільшення логістичних та інших витрат, «НІБУЛОН» перегляне технології роботи. В агрохолдингу планують провести низку реформ, яка допоможе підвищити ефективність та прибутковість напряму.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus