ТАС Агро почав жнива у Південному кластері

В агрохолдингу «ТАС Агро» збиральна кампанія стартувала з Південного кластеру, де жнивують відразу озиму пшеницю й ріпак. Впродовж першого дня обмолотили близько 70 га озимого ячменю та ріпаку. Показники збіжжя повністю відповідають нормам.

Про це Latifundist.com повідомили в пресслужбі компанії.

«До жнив готувалися у посиленому режимі, фахівці ретельно оглядали техніку, постійно досліджували стадії дозрівання культур. І хоч через погоду розпочали з невеликою затримкою, прогнози в нас оптимістичні, зернові дозріли та готові до збору. Паралельно зі збиральною кампанією працюємо над організацією логістики й збуту вирощеного врожаю», — розповів заступник генерального директора з операційних питань компанії ТАС Агро Андрій Загорулько.

Читайте також: ТАС Агро майже вдвічі скоротить площі під соняшником та посіє цукровий буряк

Структура посівних площ компанії ТАС Агро у 2023 році становить: кукурудза 30%, пшениця 22%, соняшник 21%, соя 15%, озимий ріпак 9%. Під час жнив на полях компанії працюватиме близько 60 комбайнів, 160 одиниць автотехніки та інша техніка, яка забезпечить виконання всіх необхідних технологічних операцій. Готові до прийому врожаю і власні потужності зі зберігання.

Нагадаємо, ТАС Агро Центр в цьому році вперше посіяли жито. Компанія відвела під культуру 146 га.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus