В Рівненській області будують птахофабрику, продукцію експортуватимуть в Європу

Агрохолдинг «Крупець» будує птахофабрику у Рівненській області, де вирощуватимуть 400 тис. курок-несучок. Будівельний майданчик розташований на місці колишньої занедбаної ферми в с. Ситне Дубенського району.

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль під час робочого візиту в Дубенський район.

«Зводити об’єкти розпочали у березні цього року на ділянці площею понад 6 гектарів. І вже в листопаді планують завершити та сертифікувати фабрику згідно з європейськими стандартами. Адже продукція йтиме на експорт — в Європу. Тут вже монтуються клітки європейського зразка. Агрокорпорація «Крупець» завжди йде вперед, інвестує в нові проєкти. Вони дають дуже важливий меседж для всіх, хто займається бізнесом — не зупинятися», — сказав очільник області.

Читайте також: Наразі мова про відновлення Чорнобаївської птахофабрики не йде — директор підприємства

Він додав, що на птахофабриці буде створено понад 20 високооплачуваних робочих місць. До місцевої Крупецької громади вона сплачуватиме біля 3 млн грн податків.

Нагадаємо, фермерське господарство «Промінь», яке знаходиться у Миколаївській області, за 60 км від лінії фронту, збудує ферму на 3 тис. телят.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus