Український дистрибʼютор сільгосптехніки будує сервісний центр на Житомирщині

14 липня компанія «Агроструктура» спільно з корпорацією AGCO розпочали будівництво нового регіонального сервісного центру європейського рівня. Він розташовуватиметься в Житомирській області.

Про це в коментарі Traktorist.ua повідомив генеральний директор компанії «Агроструктура» Михайло Завада.

Інвестиції в проєкт складають понад €1 млн.

Завада зазначив, що це буде регіональний сервісний центр, з якого в тому числі будуватиметься логістика запчастин і техніки завдяки своєму вигідному розташуванню. Загальна площа будівництва складає понад 2100 м кв. 

Центр матиме шоурум, велику демоплощадку та сервісні майстерні, склади під 800 кв.м, моторемонтні цехи, а також навчальний центр та повноцінний готель для співробітників. Завершення будівництва планується через 12 місяців. Сервісний центр надасть роботу 17 новим співробітникам.

«Ми дуже довго йшли до цієї інвестиції й вирішили розпочати її в цьому році. Нам в цьогоріч буде 10 років і під цю дату ми хочемо показати, що ми плануємо тут залишатись надовго. Хочемо бути ближче до наших покупців, клієнтів — будуємо центр європейського рівня з повним спектром послуг, яких потребує сільське господарство. Економіка може існувати лише тоді, коли ми платимо податки. А платимо ми податки коли працюємо. На зустріч нам пішли постачальники, адже ми будуємо цей центр не тільки для себе, а й для них. Тому ми ці кошти інвестуємо в Україну», — говорить Михайло Завада.

Менеджер з розвитку бізнесу компанії Fendt Олексій Копилов зауважив, що будівництво регіонального сервісного центру надзвичайно покращить умови для українських сільгоспвиробників.

«Аграрії зможуть отримувати більш якісний та оперативний сервіс, навчання, інформаційну підтримку, тому що на базі цього центру планується не тільки обслуговування сільгосптехніки, а й різноманітні навчання наших клієнтів. Тому, звичайно, я думаю, що після того, як він повністю запрацює, клієнти зможуть набагато покращити свій досвід володіння і користування нашою технікою», — зазначив Олексій Копилов.

Нагадаємо, Україна протягом 10 років після перемоги у війні з росією планує збудувати 8 заводів, які вироблятимуть сільськогосподарську техніку.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus