Укрзалізниця перевозитиме транзитні вантажі територією Молдови

Філія «Центр транспортної логістики» АТ «Укрзалізниця» та молдовський залізничний оператор Calea Ferată din Moldova (CFM) уклали договір, завдяки якому Укрзалізниця зможе перевозити вантажі транзитом по території Молдови в усіх сполученнях.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

«Перемовини з колегами з Молдови завершились успішно, і новим договором ми зафіксували домовленість про надання нашою компанією повного комплексу послуг транзитних перевезень вантажів через Молдову. Відтепер вантажовідправник отримає послугу «єдиного вікна» і йому не потрібно буде укладати окремі договори на оренду вагонів, експедирування, шукати контрагента, ми надаватимемо комплексний сервіс перевезення по території як України, так і Молдови», — наголосив член правління АТ «Укрзалізниця» Вячеслав Єрьомін.

За його словами, це дозволить підсилити експортні можливості України та наростити обсяг перевезень стратегічно важливих експортних вантажів.

Так, вантажовідправникам для отримання вищезазначених послуг необхідно укласти договір про надання транспортно-експедиторських послуг. Умови виконання обсягів та можливі знижки прописуватимуться в протоколі погодження договірної ціни між замовником послуги та філією «ЦТЛ».

Читайте також: Укрзалізниця перевозитиме контейнери з чотирьох українських міст до порту Гданськ

Нагадаємо, Укрзалізниця 30 червня зареєструвала європейського оператора, який з'єднуватиме своєю роботою перевезення Україною та європейськими країнами, — ТОВ Ukrainian Railways Cargo Poland.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus