ПАЕК завершила збір коріандру з врожайністю 1,6-1,7 тонн з гектару

В «‎Південній аграрно-експортній компанії» (ПАЕК) на деокупованих полях Снігурівщини Миколаївської області завершили збір врожаю коріандру. Середня врожайність — 1,6-1,7 т/га.

Про це повідомив голова Наглядової ради ПАЕК Юрій Кормишкін.

«Завершили збір врожаю коріандру на деокупованих полях Снігурівщини. Середня врожайність 1,6-1,7 т з га. Хотілося б вищих показників, але, враховуючи стислі терміни для підготовки ґрунту після проведеного розмінування, показник врожайності відповідає технології вирощування культури», — розповідає Кормишкін.

Наразі зібраний врожай знаходиться на елеваторі та готується до подальшої реалізації. За словами власника компанії «ПАЕК», збір врожаю проводився власною технікою без попередньої десикації.

Читайте також: ПАЕК вперше за два роки збирає врожай гірчиці на деокупованих полях

«Збирання коріандру ми провели екологічно чисте, без десикації. Для збору врожаю використовували власну техніку — New Holland 8080. На полях уже проведено дискування. Готуємось до посіву озимих ріпаку, пшениці та ячменю», — додав Кормишкін.

Нагадаємо, ПАЕК планує зібрати в цьому сезоні два врожаї.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus