На Дні поля АГРО ВІННИЦЯ презентуватимуть нову техніку відомих брендів

З 20 по 21 вересня 2023 року у Вінниці відбудеться День поля «АГРО ВІННИЦЯ». Для експозиційної площі виділять 5 тис. м².

«Ми прийняли рішення провести захід, спрямований на відновлення та підтримку аграрної промисловості. Ми віримо, що тільки разом ми зможемо впоратися з труднощами та відновити потужність нашої сільськогосподарської галузі. Партнерство з аграрними компаніями дозволить об'єднати знання, досвід та ресурси для досягнення спільної мети», — повідомляють організатори.

Зокрема на Дні поля «АГРО ВІННИЦЯ» відбуватиметься презентація нової техніки та устаткування, інноваційних рішень та технологій. Також запланована масштабна польова демонстрація роботи техніки.

Серед учасників виставки: New Holland Agriculture, CLAAS, John Deere, Horsh та інші.

«Агросектор є суттєвою опорою економіки нашої країни, і ми впевнені, що через спільні зусилля ми зможемо підняти його до нових висот. Нехай наші дії сприяють процвітанню аграрного господарства та загальному економічному розвитку України», — додають організатори.

Захід відбудеться за підтримки Вінницької міської ради проходитиме. Місце проведення — Вінниця, вул. Гонти, 88.

Дізнатися про деталі можна за посиланням.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus