На Дні поля Агро Вінниця близько 150 компаній продемонстрували сільгосптехніку і технології для агросектору

20 та 21 вересня у Вінниці провели День Поля «АГРО ВІННИЦЯ». Захід відвідали тисячі аграріїв Вінниччини та інших областей. Близько 150 компаній з усієї країни об'єдналися, щоб продемонструвати свою техніку та новітні технології для агросектору.

Про це повідомляє пресслужба заходу.

«Зараз на такий захід виник запит — всі виклики, які стосуються аграріїв країни, спонукали організаторів влаштувати цю виставку. Всі можливі очікування вона перевершила. Якщо спершу думали, що учасників буде обмаль, то сьогодні ми маємо їх близько 150! Ми розуміємо, що аграріям необхідно спілкуватися, обмінюватися досвідом та різними практиками, а також думками щодо вирішення проблем, пов’язаних з повномасштабною агресією рф проти України: знищення аграрної інфраструктури, замінування полів та неможливість їх обробляти — це те, що їх турбує зараз найбільше», — сказав міський голова Вінниці Сергій Моргунов на відкритті Дня Поля «АГРО ВІННИЦЯ».

Майже 20 одиниць техніки показали свою ефективність у роботі, демонструючи передові досягнення сільськогосподарської галузі.

Як пише Traktorist.com, компанія Тайтен Машинері Україна презентувала на агровиставці лінійку посівної та ґрунтообробної техніки чеського бренду BEDNAR.

Також український виробник сільгосптехніки А.Том презентував аграріям найпотужніший в Україні перетрушувач компосту 5300 з робочою шириною 5,3 м.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus