ТАС Агро придбав 14 тракторів для двох кластерів компанії

Агрохолдинг «ТАС Агро» придбав 14 тракторів John Deere. Ця техніка поповнить парки двох кластерів компанії у Вінницькій та Чернігівській областях. 

Про це Latifundist.com повідомили в пресслужбі компанії.

За словами заступника генерального директора з операційних питань ТОВ «ТАС Агро» Андрія Загорулька, рішення про закупівлю тракторів та комбайнів марки John Deere відповідає п'ятирічній стратегії розвитку та модернізації агровиробництва.

Читайте також: У 2023 році українські аграрії планують інвестувати в сільгосптехніку майже на довоєнному рівні — дослідження

«Серед переваг закуплених тракторів John Deere 8R340 та 8R370, в порівнянні з наявними в господарствах машинах — це надійність двигуна John Deere Power Tech в парі з КПП e23, паливна економічність близько 8-12%-ти відсотків, підвіска Independent-Link Suspension (ILS™), що головним чином допомагає передавати потужність на ґрунт, підтримуючи належний контакт машини з землею через повністю незалежну систему, і вся сукупність факторів дає можливість підвищити продуктивність машин», — зазначили в агрохолингу.

14 тракторів John Deere відправлять до кластерів ТАС Агро у Вінницькій та Чернігівській областях

Нагадаємо, Україна протягом 10 років після перемоги у війні з росією планує збудувати 8 заводів, які вироблятимуть сільськогосподарську техніку.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus