ТАС Агро вперше відвантажив ріпакову олію до Китаю

Нещодавно компанія ТАС Агро вперше відвантажила 1,500 тонн ріпакової олії для споживачів Китаю.

Про це Latifundist.com повідомили в пресслужбі компанії.

В умовах низької прибутковості збільшення доданої вартості продукції шляхом переробки — чи не єдиний спосіб отримати позитивний результат, зазначають в ТАС Агро. Компанія вже другий рік поспіль переробляє олійні (ріпак, соняшник, сою) на давальницькій основі на заводах партнерів.

«Реалії військового часу змушують аграріїв змінюватися, бути гнучкими, шукати нові стратегічні рішення. У компанії ТАС Агро було прийнято вірне рішення — піти у переробку ріпаку, оскільки продати олію вигідніше ніж сировину. Для нашого агрохолдингу минулий сезон став першим досвідом переробки, разом з тим фінансові результати позитивні. Ми доповнили команду та продовжуємо розвиток цього напрямку. Наразі подовжуємо логістику до кінцевих споживачі та відкриваємо нові ринки збуту, щоб отримати додаткову маржу», — розповів заступник генерального директора з комерційних питань Антон Жемердєєв.

Читайте також: Кернел збільшив переробку олійних в чотири рази

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus