Новий елеватор МХП у Львівській області почав роботу

В МХП розпочав роботу новий елеватор
Джерело фото: МХП

Агрохолдинг МХП збудувала елеватор на Львівщині. Елеватор уже розпочав роботу та приймає зернові культури пізньої групи, вирощені на підприємствах Західного Хабу МХП.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Потужності приймання та сушіння пшениці становлять: 1750 т/добу, кукурудзи — 1110 т/год  при сушінні від 24,5 —14,5 % вологості. Технологія елеватора передбачає зберігання зерна у полімерних рукавах.

«Під час війни ми продовжуємо інвестувати в розвиток аграрної галузі нашої країни. Будівництво нового елеватору на Львівщині – це не просто збільшення елеваторних потужностей на заході України, а й нові робочі місця та податки до місцевих та державного бюджетів. Підприємства МХП — надійні роботодавці та партнери громад», — зазначив заступник голови правління з агронапрямку МХП Сергій Доброгорський.

Читайте також: В Рівненській області будують елеватор за підтримки USAID

Нагадаємо, МХП уклав акціонерну угоду про створення спільного підприємства з Desert Hills Veterinary Services Company Limited (DHV), «донькою» Tanmiah Food Company — провідного постачальника м'яса птиці та іншої м'ясної продукції на Близькому Сході.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus