ALFA Smart Agro запускає в Україні виробництво сухих гербіцидів

ALFA Smart Agro запускає в Україні виробництво сухих гербіцидів
Джерело фото: ALFA Smart Agro

ALFA Smart Agro переносить в Україну виробництво гербіцидів у препаративній формі водорозчинних гранул. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Триатлон, Сігур, Тривіум, Хаммер та інші відомі розробки ALFA Smart Agro, які раніше виготовлялися за кордоном, випускатиме новий спеціалізований цех Білоцерківського заводу препаративних форм.

 «Виробництво сухих гербіцидів шоста технологічна лінія на Білоцерківському заводі препаративних форм. Ми виготовляємо концентрати суспензій, концентрати емульсій, емульсії на олійній основі, масляні дисперсії, суспоемульсії, текучі концентрати-протруйники та інші види ЗЗР, і тепер зможемо робити також гранули та порошки. Для одного підприємства це – великий асортимент і великі можливості. БЗПФ має найкращу експертизу у виготовленні препаратів зі складними формуляціями», — говорить директор Білоцерківського заводу препаративних форм Роман Шпаченко.

Перенесення в Україну виробництва сухих гербіцидів — плановий етап розвитку компанії. Загалом реалізація проєкту тривала понад три роки. Нові виробничі потужності в Україні дозволять ALFA Smart Agro контролювати якість гранульованих гербіцидів на максимально високому рівні, говориться у повідомленні.

Потужність нового цеху сухих гербіцидів — 300 т продукції на рік. Таким чином ALFA Smart Agro виготовлятиме в Україні не лише препарати для потреб внутрішнього ринку, але й на експорт.

В компанії також повідомили, що новий цех спроєктовано відповідно до міжнародних стандартів CropLife (уникнення перехресного забруднення між гербіцидами та іншими видами ЗЗР при виробництві). А сама технологічна лінія адаптована під особливості розробок ALFA Smart Agro. Зокрема, для досягнення ідеальної рівномірності розподілу компонентів у готовому продукті удосконалено процеси подрібнення сировини та змішування речовин. Лінія здатна поєднувати фактично необмежену кількість компонентів, у тому числі рідини.

Як зауважили в ALFA Smart Agro, саме на БЗПФ було розроблено і вперше впроваджено багаторівневу систему контролю якості Multi Control. Виробництво гранульованих гербіцидів ALFA Smart Agro в Україні означає, що фахівці з контролю якості отримають повний доступ до всіх процесів: від закупівлі сировини до зберігання готової продукції.

Нагадаємо, у 2023 році ALFA Smart Agro розширила лінійку фунгіцидів та інсектицидів.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus