ALFA Smart Agro представив аграріям 12 нових продуктів

ALFA Smart Agro представляє аграріям України 12 нових препаратів — це рекордне збільшення портфеля продукції компанії. Найбільше нових препаратів в сегменті гербіцидів. Зокрема, ALFA Smart Agro презентує агровиробникам гербіцид Триатлон Прайм — нове покоління флагманського продукту компанії Триатлон. 

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Рішення ALFA Smart Agro допомагають підвищувати рентабельність рослинництва, отримувати заплановані врожаї без додаткових витрат. На запит ринку ми завжди реагуємо дуже швидко та ефективно. І зараз той момент, коли наша експертиза надзвичайно потрібна українським господарствам. Нові інструменти від ALFA Smart Agro — це більша гнучкість в управлінні витратами на захист посівів. Але в першу чергу ми розширюємо спектр агрономічних задач, які вирішують продукти ALFA Smart Agro», — розповіла Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.

Нові продукти в каталозі ALFA Smart Agro — це:

Читайте також: ALFA Smart Agro запустив новий цех з виробництва гранульованих гербіцидів (ВІДЕО)

«Головні завдання агроному ставить поле, і з кожним роком ці задачі стають все складнішими. Є лише одна можливість отримувати якісні врожаї за таких умов — удосконалювати технології вирощування. R&D департамент ALFA Smart Agro створює рішення, застосування яких надає агровиробникам великі переваги вже сьогодні. Саме інновації дозволяють аграріям тримати ситуацію в полі під максимальним контролем і залишатися на крок попереду», — зазначає Сергій Кнечунас, керівник R&D департаменту ALFA Smart Agro.

Нагадаємо, ALFA Smart Agro переносить в Україну виробництво гербіцидів у препаративній формі водорозчинних гранул. 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus