Пункт пропуску на кордоні з Молдовою тимчасово припинив пропуск українських вантажівок з сільгосппродукцією

У пункті пропуску для автомобільного сполучення «Могилів-Подільський — Отач» молдовська сторона припинила пропуск вантажівок з сільгосптоварами.

Про це повідомила Державна митна служба України.

Зупинка спричинена відсутністю у вказаному пункті пропуску працівників Національного агентства з безпеки харчових продуктів Молдови.

«Разом з цим оголошено про створення тимчасового прикордонного інспекційного пункту «Отач — Могилів-Подільський» з повноваженнями, аналогічними постійним прикордонним інспекційним постам, виключно для пропуску товару «свіже пастеризоване молоко», з режимом роботи: з 8:00 до 17:00 з понеділка по пʼятницю», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Союз автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) погрожує заблокувати українським перевізникам перетин кордону зі словацького боку, якщо Єврокомісія не поверне видачу комерційних дозволів на перевезення в межах Європейського Союзу.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus