Врожайність кукурудзи та сої в Cygnet цьогоріч виявилася нижчою за очікувану

Агрохолдинг Cygnet завершив збирання врожаю. Врожайність пшениці склала 8,8 т/га, соняшнику — 3,4 т/га, сої — 2,7 т/га, кукурудзи — 7,7 т/га.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Збирання цукрового буряка уже закінчилось і тепер триває його транспортування з полів та підрахунок загальної ваги.

«В цілому жнива пройшли на досить високому рівні: по темпах, по якості, по технічних можливостях наших комбайнів. Погода практично не вносила корективів, поломок особливих не було, достатньо було автомобілів на кожну культуру, як відвозили збіжжя. Загалом було зібрано понад 156 тис. т зернових (кукурудза, озима пшениця), понад 10 тис. т олійних (соняшник) та понад 8 тис. т зернобобових (соя). Щодо буряка, точна цифра буде відома, коли його весь заберуть з полів та підрахують», — розповідає головний агроном Житомирського відділення Олександр Гапонюк.

Читайте також: Cygnet завершив жнива кукурудзи із заліковою врожайністю 7,7 т/га

За його словами, найкращі показники врожайності компанія отримала по озимій пшениці, а по кукурудзі та сої очікували кращі результати.

Нагадаємо, в Сумській області аграрії залишають багато кукурудзи зимувати в полях, оскільки сушити зерно при нинішній ціні збитково.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus