Компанія Д.ТРЕЙДІНГ Ахметова почала торгувати зерном і відкрила офіс в Одесі

«Д.ТРЕЙДІНГ», яка спеціалізується на торгівлі енергетичними продуктами (електроенергією, газом, газовим конденсатом та вугіллям) почала торгувати зерном.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби компанії.

Вона вже відкрила офіс у Одесі та підписала контракт на постачання 1 тис. т фуражної пшениці . Згідно з умовами угоди, постачання відбудеться до порту Чорноморськ.

 «Для старту у новому сегменті ми обрали найменш ризиковий варіант. Основна мета цієї угоди — адаптувати нашу трейдингову інфраструктуру під новий напрямок діяльності», повідомив генеральний директор «Д.ТРЕЙДІНГ» Дмитро Маляр.

В компанії назвали це «стратегічним кроком» у прагненні до диверсифікації та розширення на нові сегменти.

Бенефеціаром «Д.ТРЕЙДІНГ», згідно аналітичної системи YouControl, є Ринат Ахметов.

Нагадаємо, 31 жовтня Кабмін оприлюднив постанову № 1132, яка має на меті підготовку до введення нових правил експорту зерна. Постанова наразі регулює виключно формування переліку верифікованих суб’єктів агропромислового комплексу. Тобто фактично передбачає, які компанії в подальшому будуть підпадати під нові правила експорту та відшкодування ПДВ.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus