Контінентал підтвердив свої регенеративні практики виробництва і отримав вуглецеві сертифікати

«Контінентал Фармерз Груп» отримав вуглецеві сертифікати, чим підтвердив дотримання практик відновлюваного землеробства.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Контінентал» взяв участь у добровільній вуглецевій програмі AgreenaCarbon і за підсумками 2022 року отримала сертифіковане підтвердження своїх регенеративних практик виробництва. Це стало можливим завдяки переходу від класичного землеробства до методів, що дозволяють суттєво зменшити вивільнення вуглецю в атмосферу: mini-till, використання органічних добрив, сидератів тощо. А також застосуванню ERP-систем, тобто цілковитій прозорості і достовірності облікових даних.

Сертифікати засвідчують, що 153 тис. га площ «Контінентал» обробляє за технологіями, що відповідають міжнародно затвердженим принципам зменшення викидів вуглецю. Це майже 80% від загального земельного банку Компанії. Обсяг затриманого в ґрунті CO₂, еквівалентний сумі отриманих вуглецевих сертифікатів, складає близько 1,48 т з гектара.

«Звісно, ми не зупиняємося на досягнутому та прагнемо якомога ширшого використання відновлюваних агротехнологій і екологічно безпечних методів виробництва. Адже нашою метою є не тільки підвищення продуктивності, а й участь у подоланні глобальних змін клімату, оскільки сільське господарство традиційно було і залишається одним із найбільших джерел викидів парникових газів», — зазначає Генеральний директор «Контінентал» Георг фон Нолкен.

Читайте також: Agreena залучила до своєї програми з вуглецевого землеробства вже два мільйони гектарів 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus