Контінентал Фармерз Груп

Вирощування зернових, олійних культур та картоплі
24937
Вакансії компанії

«Контінентал Фармерз Груп» — об'єднана компанія, яка сформована на основі активів «Мрія Агрохолдинг» та Continental Farmers Group.

Земельний банк «Контінентал Фармерз Груп» — 195 тис. га в Західній Україні.

Топ 100 латифундистів України

«Контінентал Фармерз Груп» контролюється SALIC (UK) Ltd.

Генеральний директор — Георг фон Нолкен.

Читайте також: Восточные сказки SALIC: что известно о саудовских покупателях Мрии

Профіль Facebook

Профіль Linkedln

Профіль бізнесу «Контінентал Фармерз Груп»

Виробництво зернових та олійних культур

Земельні ресурси «Контінентал Фармерз Груп» розташовані у найбільш родючих та сприятливих регіонах України.

У 2019 р. планують зібрати врожай озимого ячменю з площі 20,6 тис. га, озимого ріпаку — з 28,3 тис. га, озимої та ярої пшениці — з 46,6 тис. га та 7 тис. га відповідно, а також озимого жита — з 0,4 тис. га.

Активи рослинництва

Сільгосптехніка

Сільгосптехніка «Контінентал Фармерз Груп»:

Компанія придбала та почала використовувати для дистанційного моніторингу своїх полів 4 безпілотні літаки Trinity F9.

Елеватори

До складу агрохолдингу входять 5 елеваторів загальною потужністю понад 500 тис. т і 3 сушильно-зернові комплекси загальною потужністю 33 тис. т.

Найбільші елеватори «Контінентал Фармерз Груп» розташовані у смт Козова, м. Борщів, с. Деренівка Тернопільської області. На елеваторах зберігають кукурудзу, пшеницю, ріпак, соняшник, ячмінь, сою.

Зберігання зерна

Виробництво картоплі

«Контінентал Фармерз Груп» є одним із провідних виробників картоплі в Україні. Для зберігання картоплі компанія використовує картоплесховища у Тернопільській та Львівській областях потужністю 87 тис. т. Також компанія володіє власним крохмальним заводом.

У 2019 р. «Контінентал Фармерз Груп» посадила картоплю на 2 тис. га у Тернопільській та Львівській областях. Протягом наступних двох сезонів у компанії мають намір збільшувати площу під посадку картоплі в середньому на 300-500 га щорічно.

Картопляний бізнес

Виробництво насіння

Заводи розташовані у м. Хоростків (Тернопільська область) та с. Батятичі (Львівська область).

Потужність обробки насіння становить 420 т на добу.

Виробництво насіння

Фінанси

У 2019 р. на нарощування технічних потужностей об'єднаної компанії загальний інвестор SALIC UK Ltd планує направити понад $50 млн одиниць.

Історія розвитку «Контінентал Фармерз Груп»

2018 р. — 12 вересня у Києві відбулася церемонія підписання договору купівлі-продажу акцій агрохолдингу «Мрія» між компаніями Mriya Farming PLC та Saudi Agricultural and Livestock Investment Co (SALIC). У листопаді — операцію купівлі-продажу більшості сільськогосподарських активів «Мрії» було завершено.

2019 р. — операційним директором CFG/«Мрія» призначено Георга фон Нолкена. Андрій Григоров, який раніше обіймав посаду операційного директора агрохолдингу «Мрія», призначений директором з інтеграції CFG та «Мрії». У червні компанії завершили процес об'єднання бізнесів і почали працювати під єдиним брендом — «Контінентал Фармерз Груп».

Конфлікти

2019 р. — Аграрій Василь Вишиван заявляє про рейдерське захоплення компанією «Континентал Фармерз Груп» на його полях у Чернівецькій області. За його словами, агрохолдинг самовільно «господарює» на 70 га землі відповідно до актів на право оренди, що належать аграрію. Як повідомила прес-служба компанії, «Мрія Фармінг Буковина» справді орендує та обробляє земельні ділянки для ведення сільськогосподарського виробництва у с. Шубранець та с. Васловівці Заставнівського району Чернівецької області. Але свою діяльність на території сіл здійснює на підставі чинних договорів оренди, зареєстрованих у порядку, встановленому чинним законодавством.

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Романенко Ирина
Директор по персоналу
Кублицкий Игорь
Финансовый директор
Georg von Nolcken
фон Нолкен Георг
Генеральний директор
Шитюк Костянтин
Операційний директор

Команда

Зайцев Дмитрий
Руководитель службы точного земледелия компании
Мартюк Василий
Руководитель социально-инвестиционного отдела
Жолобецкая Елена
Начальник отдела набора и адаптации персонала
Кравчук Орест Степанович
Керівник кластера «Картопля»

Структура компанії

Continental Farmers Group
Растениеводство
Мрія
Мрія Агрохолдинг
Вирощування зернових, олійних, цукрового буряку та картоплі