Cитуація, яка склалася на ринку, спонукає автоперевізників додавати допоміжні сервіси — думка

Компанія «БАЛК-ТРАНС», яка надає послуги з перевезення агропродукції, відкрила відділ трейдингу і наразі закуповує продукцію у фермерів на місцях та вивозить своїм транспортом.

Про це в інтервʼю Latifundist.com розповів співвласник компанії Олександр Шатайло.

«Ми також інвестували у склади в Ізмаїлі, почали надавати послугу перевантаження з вагонів та навіть плануємо купувати вагони. Тобто ситуація, яка склалася на ринку, спонукає автоперевізників та ті компанії, які займаються логістичними сервісами, додавати допоміжні сервіси», — каже Шатайло.

Він зазначив, що коли компанія продає весь логістичний ланцюжок — від А до Я — легше себе підстрахувати і отримати хоч якусь маржу.

Читайте також: НІБУЛОН повністю оновить автопарк у 2024 році 

«Сидіти на власних автомобілях і не розвиватися — так, зараз це невигідно. Якщо правильно організувати роботу, то прибутку з такого бізнесу можливо вистачить для покриття затрат на утримання офісу, виплати заробітної плати менеджерам, поточні ремонти. Але ж робити роботу заради роботи — ну це не про бізнес», — додав Шатайло.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus