Елеватори АГРОТРЕЙДу прийняли в цьому сезоні 325 тис. т зерна, частка компанії складає майже 70%

Елеватори Групи АГРОТРЕЙД у 2023/24 МР прийняли 325 тис. т зерна. З них частка агропродукції компанії наразі складає майже 70%, сторонніх компаній — 30%.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанії.

В АГРОТРЕЙДі зазначили, що нинішню заготівельну кампанію ускладнює погода, адже через неї велика частина врожаю кукурудзи ще досі у полі. Однак зерно, що надходить на елеватори Групи, задовільної якості.

«Соняшник ми приймаємо з гарними показниками олійності. Зібрана минулого року кукурудза теж була хорошої якості. Водночас частка продовольчої пшениці у нас складає 50%. Інша половина — фураж. Загалом ми продовжуємо працювати у надзвичайно складних умовах, проте навіть за обставин воєнного часу робимо усе можливе, щоб отримати максимальні результати», — розповів директор виробничо-технічного департаменту Групи АГРОТРЕЙД Костянтин Ворона.

Читайте також: Пшениця стала найпопулярнішим експортним товаром АГРОТРЕЙДу у 2022/23 МР 

Щоб збільшити потужності одночасного зберігання продукції та у разі необхідності прийняти більше зернових, на Чернігівському елеваторі компанії у поліетиленових рукавах вже зберігається понад 15 тис. т кукурудзи.

Нагадаємо, у 2023 році Група АГРОТРЕЙД експортувала майже 350 тис. т зерна. З них частка власної агропродукції компанії склала 35% або 116 тис. т, сторонніх виробників — 65% або 230 тис. т.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus