Британські фахівці проведуть технологічні воркшопи: навчатимуть створювати R&D практики в агро

Проєкт Good Governance Fund «Екосистема Інноваційних Технологій» Асоціація IT Ukraine проводить дослідження викликів, які стоять перед українськими технологічними компаніями, що потребують підтримки у впровадженні інноваційних рішень.

Про це пише Mind.

Зокрема, організація проведе воркшопи в індустріях Agritech, MedTech, AI.

На воркшопі, присвяченому AgriTech, фахівці навчатимуть створенню R&D практик в аграрній галузі. Британські фахівці бачать можливість у довгостроковому супроводі планування та розвитку R&D діяльності в Україні з метою підтримки відновлення аграрної галузі.

АгроПрогнози 2024: земля, ціни, тенденції

Читати також

В цьому воркшопі візьмуть участь представники британської організації AgriTech Centre/Catapult, що має експертизу в розбудові інноваційної екосистеми в аграрній галузі. Експерти організації вже працюють з широким спектром інноваційних технологій та рішень, які можуть бути корисними для українських технологічних компаній та бізнесу.

Крім того, в рамках воркшопу розглядатиметься партнерство логістичних індустрій України та Великої Британії, зокрема, потенційну співпрацю із Digital Supply Chain Hub — екосистемою цифрових інновацій. Вона дає змогу окремим особам та організаціям співпрацювати задля вдосконалення та оптимізації ланцюгів поставок шляхом впровадження цифрових рішень.

Дата і час проведення: 14 березня (четвер), 16:00 — 18:00.

Дедлайн заповнення заявки на участь до 14:00 14 березня.

Переваги для команд: Експертна та менторська підтримка з боку британських фахівців, потенційне масштабування продукту на ринок Великої Британії.

Щоб взяти участь, необхідно заповнити форму за посиланням.

Виконано за допомогоюDisqus