Sierentz Global Merchants припиняє фізичну торгівлю зерном у всьому світі, однак може залишитися в росії та Бразилії — Reuters

Світовий зернотрейдер Sierentz Global Merchants припиняє фізичну торгівлю зерном у всьому світі, і багато трейдерів уже залишили свої посади.

Про це повідомляє Nasdaq з посиланням на Reuters.

Чотири джерела в компанії та за її межами, які відмовилися назвати свої імена, сказали, що багато трейдерів уже пішли, зокрема в женевському та київському офісах.

Серед причин рішення джерела називали збитки в Україні, труднощі через те, що вони занадто залежали від країни походження, а також невдалі кадрові зміни.

Читайте також: Louis Dreyfus йде з російського ринку

Одне джерело повідомило, що Sierentz продовжить сільськогосподарську діяльність у Бразилії та росії, і що деякі люди залишаться на відділенні соєвих бобів у Женеві, щоб підтримувати сільське господарство в Бразилії.

У 2019 році компанія Sierentz припинила свою діяльність з торгівлі пальмовою олією в Сінгапурі. Вона заявила, що хоче зосередитися на торгівлі зерном та іншими олійними культурами.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus