В УПІ-АГРО стартувала посівна кампанія цукрового буряка, під нього відвели 23,4 тис. га

28 березня в «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» стартувала посівна кампанія цукрового буряка.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Під культуру цього року в «УПІ-АГРО» заплановано відвести 23,4 тис. га. Проведення робіт розпочалося з Погребищенської філії, ґрунти якої першими досягли фізичної стиглості для старту посіву. Наразі посів триває максимальними темпами по всіх восьми філіях компанії.

Читайте також: Чи сіятимуть аграрії буряк в 2024? А що буде з цінами на цукор? Інсайти з зустрічі УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО з аграріями

«Буряки почали сіяти як власні філії Зорі Поділля та Поділля, так і наші партнери по Партнерській програмі «Цукровий буряк — вибір розумних»! Разом в планах — біля 45 тис. га. Продовжуємо активно інвестувати в цукрові заводи — в цьому році акцент на якість цукру та логістику», — повідомив генеральний директор групи компаній «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» Роман Огородов.

Станом на 28 березня в Полтавській області цукровим буряком засіяно 10,2 тис. га. До сівби цієї культури також приступили аграрії Вінниччини, Волині та Рівненщини.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus