Latifundist.com відправляється в агротур «Переробка: соя і ріпак»

20 травня Latifundist.com спільно з колегами з Elevatorist.com відправляється в новий агротур «Переробка: соя і ріпак»

Протягом тижня наші редакції разом зі співвласником логістичної компанії «Балк Транс» Олександром Шатайлом відвідають близько 10 переробних заводів.

Соя і ріпак — це культури, які зараз драйвлять ринок: аграрії збільшують посіви під ними, бізнес будує з нуля і купує ОЕЗи, а чи не кожен другий холдинг з першої десятки уже спробував їх переробляти.

Допомагатиме нам в цьому інфраструктурний партнер — компанія Buhler. Логістичний партнер — «Балк Транс».

«В режимі реального часу ми покажемо, як розбудовується галузь переробки сої і ріпаку, побуваємо на заводах-старожилах і заводах, де лише висохла фарба, поговоримо з топменджерами агрохолдингів, хто спробував себе в цій ніші. Дорогі читачі, ми розраховуємо і на ваше включення. Ви вже переробляєте сою чи ріпак, та хочете поділитися досвідом? Або приглядаєтесь до цієї ніші і вас щось цікавить? Ми постараємось перекласти маршрут, завітати до вас чи в будь-кому форматі звʼязатися. По всіх питаннях пишіть мені в телеграм @kostektk», — розповів Костянтин Ткаченко, головний редактор Latifundist.com.

Чи зможе повторити галузь успіх соняшнику? Яка маржа переробки? Яке обладнання використовують у виробництві та обґрунтування вибору виробника? Які ринки збуту? Моно завод чи мультикраш? Глибока переробка сої та ріпаку, хто сюди цілиться? Про все це дізнаєтесь з нашого агротуру.

Читайте також: Агротур 4 кордони

Виконано за допомогоюDisqus