росіяни атакували завод з виробництва сільгосптехніки у Харкові

У Харкові через російські обстріли пошкоджено два підприємства, які виробляли солодощі та сільгосптехніку, повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

По Холодногірському районі, попередньо, росіяни здійснили обстріл двома керованими авіабомбами УМПБ Д-30. 

«Під ударами опинилися два підприємства, одне з яких займається виробництвом солодощів, інше — спеціалізується на виробництві сільгосптехніки», — йдеться у повідомленні. 

Внаслідок обстрілів загинула 46-річна жінка, ще 11 громадян отримали поранення. 

Власник «Варіант Агро Буд» (Variant Irrigation)» Данііл Шуфані повідомив у Facebook, що під атакою опинилося його підприємство.

«Сьогодні ворог атакував один із наших заводів, який виробляв сільськогосподарську продукцію. Жодної військової техніки чи інших потенційних цілей на даному підприємстві немає і ніколи не було. На жаль, загинула наша співробітниця, яка працювала в нашій компанії більше 20 років і була дуже позитивним і надійним співробітником. Також є постраждалі люди з осколковими пораненнями», — йдеться у повідомленні.

Компанія мала у Харкові власне виробництво загальною площею 16 тис. м2.

Як повідомлялося, внаслідок російської атаки на Харків 4 травня зруйнований «МК М’ясний». Площа пожежі складала близько 4 тисяч квадратних метрів. 

Виконано за допомогоюDisqus