В Väderstad розповіли про переваги пружинного культиватора NZ Aggressive

Перевагами пружинного культиватора Väderstad NZ Aggressive є висока продуктивність на стабільній робочій глибині, навіть за умови підвищеної вологості ґрунту, розповів Володимир Свинаренко, менеджер з продажу техніки Väderstad у Харківській, Полтавській та Луганській областях.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

Також до переваг належать:

● Контроль глибини. Культиватор обладнаний системою ControlFunction, яка при роботі регулює робочу глибину відповідно до ґрунту. Тобто, якщо на одному масиві присутні різні типи ґрунтів, то глибина роботи культиватора буде залишатись стабільною, відповідно до налаштування.

 Економія пального. Пружинні стійки лап культиватора дозволяють вирівняти поверхню за меншої кількості проходів по полю та забезпечити оптимальні умови для висіву різних культур. Менша кількість проходів гарантує менші витрати пального для господарства.

● Подрібнення грудок. Ніж SingleKnife, встановлений на вирівнювальних планках CrossBoard, розбиває грудки та бореться з ґрунтовою кіркою. Це дуже корисно під час роботи за важких умов та після оранки.

 Підрізання бурʼянів. Оснащення лап наконечниками у вигляді гусячих лапок, здійснює повне підрізання бур’янів і в результаті вони залишаються сохнути на поверхні.

● Універсальність. 7-метровий культиватор NZ Aggressive можна розширити до 8-метрової версії, а 9-метровий — до 10-метрової.

«Це дуже надійний культиватор, який буде працювати при будь-яких умовах. Він легко та плавно транспортується завдяки надійній підвісці на колесах. Також його можна обладнати заднім причіпним дишлом, до якого можна прикріплювати коток Rollex або Rexius для прикочування ґрунту і зробити обробіток ще більш інтенсивним», — зазначає Володимир Свинаренко.

Читайте також: Посівні комплекси від Väderstad дозволяють виключити цілу низку технологічних операцій

Виконано за допомогоюDisqus