Fendt представив нову розробку — двороторні граблі Former C

Fendt, світовий бренд корпорації AGCO, презентував ринку нову розробку — двороторні граблі Former C із центральною подачею. Серія включає 6 моделей з робочою шириною від 6,9 до 10 м. Про це пише Traktorist.ua.

Асортимент нових двороторний граблів включає стандартні моделі для тих аграріїв, кому не потрібна функціональність ISOBUS, та інтелектуальні моделі для клієнтів з високими вимогами до продуктивності ISOBUS. 

Вперше в цьому сегменті граблів функція ISOBUS Section Control пропонується як опція для моделей Fendt Former PRO. Section Control розпізнає ділянки, що обробляються, і автоматично піднімає ротор, як тільки проїжджає вже оброблені ділянки, наприклад, розворотну смугу. Це, за словами виробника, знижує потрапляння бруду та знос, полегшує роботу водія та підвищує загальну ефективність.

Cистема ISOBUS Fendt proConnect, яка знайома аграріям із серії 4-роторних граблів Former вперше пропонується для 2-роторних граблів із центральною подачею та складається з функцій flexHigh та myMemory, спеціально розроблених для граблів.

«Для досягнення оптимальних результатів згрібання Fendt Former регулює робочу висоту зубів залежно від швидкості руху за допомогою системи автоматичного регулювання висоти згрібання flexHigh. Якщо швидкість руху трактора збільшується, система, яка залежить від швидкості, опускає ротори та регулює відстань між зубами та землею. Таким чином, запобігають втратам при згрібанні. Якщо швидкість руху падає, система піднімає ротори, щоб запобігти попаданню бруду. Це значно підвищує продуктивність навіть за великої кількості корму. Система управління, яка залежить від швидкості, одночасно знижує втрати корму та його забруднення», — зазначили  у Fendt.

Вбудована система керування граблями myMemory зберігає налаштування робочої ширини та ширина валка й висоту згрібання. Після закінчення роботи машина одним натисканням кнопки складається транспортне положення. На наступному полі збережені налаштування викликаються натисканням однієї кнопки, і машина повністю автоматично переходить до останніх налаштувань. Це знижує кількість помилок під час роботи та значно скорочує час налаштування.

Читайте також: Український дистрибʼютор сільгосптехніки будує сервісний центр на Житомирщині 

Виконано за допомогоюDisqus