Високий суд Лондона виніс вирок Грозі та Науменку

11 жовтня на сайті Високого суду Лондона був опублікований вирок щодо українських бізнесменів Сергія Грози та Володимира Науменка, яких засудили до 20 місяців позбавлення волі. Це стало результатом судового процесу з американськими інвесторами через невиплату кредитних коштів, зникнення зерна у заставі та розтрату активів, пише 24 канал.

Підписуйтесь на наш Telegram: все про внутрішнє життя агрохолдингів

За інформацією 24 каналу, у цей самий час, 10 жовтня, на території зернового термінала «Олімпекс Купе Інтернешнл» в Одесі відбувся напад на охорону термінала та підприємства «Зернотрейд Лоджістікс», здійснений в інтересах колишніх власників — бенефіціарів GNT Group Грози та Науменка.

Олексій Сокол, який призначений судом єдиним керівником «Олімпексу», підписав контракт від імені «Олімпекс Купе Інтернешнл» з компанією «Зернотрейд Лоджистікс» на комплекс послуг з перевалки зерна. Коли 11 жовтня представники «Зернотрейду» розпочали виконувати свою роботу, на них був здійснений напад «тітушок» із застосуванням фізичної сили, через що одна людина серйозно постраждала, йдеться в публікації 24 каналу.

Читайте також: Високий суд Лондона постановив, що власники Групи GNT не виконали угоду про розкриття інформації щодо активів

Євгенія Тулаїнова, Latifundist.com, 2024 р.

Виконано за допомогоюDisqus