Як війна вплинула на роботу сервісної компанії по точному землеробству?

Як війна вплинула на роботу Френдт?
Як війна вплинула на роботу Френдт?
Джерело фото: Frendt

Головний офіс нашої компанії базується у Вінниці. Ми прокинулись 24 лютого шоковані новинами та одразу відкликали своїх працівників з відряджень для їх безпеки, адже важко було напевне спрогнозувати дії окупантів. Проте ще з перших днів війни ми зайняли чітку позицію з підтримки власного міста і країни, адже це наш дім.

Наші співробітники допомагали будувати блок-пости, ми розвозили гуманітарні вантажі в центри біженців, віддали одне з наших авто на потреби армії та долучились до збору коштів на необхідне нашим захисникам обладнання. 

Водночас ми розуміли, що посівна в Україні має відбуватися за будь-яких умов, і вже в перші березневі дні ми максимально почали повертатись до роботи. Спочатку була доступна відправка Новою Поштою та самовивіз, а вже згодом наша команда відновила виїзди спеціалістів на господарства в області, де це для них безпечно.

Сервісний центр Frendt

Цікавий факт, що один із наших клієнтів за підтримки наших спеціалістів зміг власноруч встановити на свій трактор автопілот, який пройшов тести та чудово працює. Тож дистанційний монтаж обладнання — теж можливий.

Як «Френдт» підтримує аграріїв? Фінансування систем ТЗ на період війни

Ще з перших днів війни ми вирішили давати українським аграріям безкоштовний доступ до нашої РТК-мережі, і всі, кому потрібен високоточний сигнал для їх навігації, можуть до нас звернутись. Також ми співпрацюємо з банками, які надають кредити на найвигідніших умовах, наприклад, система «5-7-9» від «Ощадбанку»

У деяких випадках ми навіть практикуємо встановлення обладнання по бартеру. 

Наявність обладнання та комплектуючих, робота польового сервісу

Оскільки наразі для аграріїв дуже важливо зменшувати витрати на ТМЦ, не знижуючи продуктивності та прогнозованої врожайності, то збільшився попит на обладнання, що допомагає автоматизувати польові операції. На щастя, Міністерство аграрної політики сприяє побудові нових логістичних ланцюгів, які допоможуть пришвидшити поповнення запасів необхідного обладнання. Проте на сьогоднішній день на складах нашої компанії вистачить запасу приблизно на шість місяців.

Сервісний центр Frendt

Але, наприклад, кабельну продукцію наша компанія виготовляє сама, і ми маємо достатньо сировини, щоб забезпечити своєчасну поставку замовлень. Завдяки цьому ми й почали також робити проводку і на військову, і на комунальну, і на будівельну техніку. 

Наш сервіс виїжджає на господарства, що знаходяться на територіях, де немає активних бойових дій. Проте, ми консультуємо наших клієнтів з усіх куточків України в телефонному режимі задля вирішення усіх питань. А надіслати обладнання для ремонту завжди можна поштою.

Команда «Френдт»

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus