Алеф

Виноробство, аграрний бізнес, фінансові послуги, страхування, міжнародні транспортні перевезення
5750

Корпорація «Алеф» — це бізнес-об'єднання компаній, основою корпоративної стратегії яких є безперервне вдосконалення процесів та впровадження інновацій. Підприємства корпорації оснащені потужною виробничою базою: до складу об'єднання входять найбільші у своїх сегментах заводи України та Східної Європи.

Вектор розвитку підприємства спрямований на такі галузі: девелопмент, аграрний бізнес, виробництво медичних виробів, будівельних матеріалів та безшовних труб.

Бізнеси корпорації експортують свій товар у більш ніж 20 країн світу.

Голова Ради корпорації «Алеф» — Вадим Єрмолаєв.

Заступник голови Ради корпорації — Станіслав Віленський.

Ключові бізнеси корпорації:

UDK Gazbeton — найбільший виробник автоклавного газобетону в Україні.

МИРОПЛАСТ — один із найбільших виробників ПВХ-профілю у Східній Європі, експортує свою продукцію до 15 країн світу.

«Сади Дніпра» — експортно-орієнтована фруктова компанія, яка займається вирощуванням яблук елітних сортів. На базі підприємства функціонує найпотужніша сортувальна лінія для яблук в Україні.

AXOR Industry — одна з найбільших компаній із виробництва віконно-дверної фурнітури у Східній Європі. Міжнародні представництва AXOR функціонують у десятках країн Європи, Азії, Південної Америки».

ABM Technology — перший в Україні завод повного циклу виробництва дентальних імплантатів.

«Потоки» — підприємство, яке спеціалізується на переробці олійних культур. На заводі першими у світі розробили та впровадили технологію з виробництва високопротеїнового соняшникового концентрату.

«ОСКАР» — виробник безшовної трубної продукції для атомної енергетики, аерокосмічної галузі, автомобілебудування, суднобудування, оборонної промисловості.

«Агроальянс» — офіційний дистриб'ютор сільськогосподарської техніки таких виробників як Case IH (США), Flexi Coil (США), MX (Франція), Gregoire & Besson (Франція), Moresil (Іспанія), MaschioGaspardo (Італія).

Alef Estate — компанія-девелопер, що реалізувала такі знакові для міста Дніпро об'єкти, як: «МОСТ-сіті», Cascade Plaza, «Босфор», «Енігма».

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Контакти