Louis Dreyfus Company

Зернотрейдинг, продаж кави, молочних продуктів, бавовни
2112

Louis Dreyfus Company (Луї Дрейфус Компані) — міжнародна компанія, провідний продавець та переробник сільськогосподарської продукції.

Компанія виробляє, переробляє та транспортує близько 81 млн т сільськогосподарської продукції на рік.

Головний офіс знаходиться у Женеві.

Профіль бізнесу Louis Dreyfus Company

Louis Dreyfus Company присутня у 6 регіонах, де працює з 10 різними бізнес-платформами.

Діяльність компанії охоплює такі сегменти кави, бавовна, молочні продукти, глобальні ринки, перевезення вантажів, зернові, олійні, цукор, сік та рис.

Продаж зернових

Зернові — найдавніший бізнес групи.

Louis Dreyfus продає пшеницю, кукурудзу, сорго, ячмінь, жито, овес та етанол на основі кукурудзи.

Компанія працює у всіх основних зерновиробних регіонах світу — США, Південній Америці,

встралії та країнах Чорного моря.

Продаж олійних

Louis Dreyfus Company зберігає, переробляє та продає широкий спектр олійних продуктів. Компанія експортує продукцію у більш ніж 40 основних напрямках у всьому світі.

Продаж кави

Louis Dreyfus займається торгівлею всіма основними видами арабіки та робусти. Компанія є одним з трьох найкращих продавців зеленої кави у світі.

Louis Dreyfus працюємо у всіх основних регіонах виробництва кави, з офісами у Бразилії, В'єтнамі, Колумбії, Перу, Мексиці, Індії, Індонезії, Уганді, Кенії, Танзанії та Гондурасі. Також є представництво в Ефіопії.

Клієнти компанії знаходяться в Женеві (Швейцарія), Сантосі (Бразилія), Вілтоні (США), Найробі (Кенія) та Сінгапурі. Активи включають переробні, складські та логістичні об'єкти.

Виробництво та продаж бавовни

Компанія є світовим лідером у галузі торгівлі бавовною, обслуговуючи всі основні споживчі ринки.

В управлінні Louis Dreyfus знаходяться виробництва у Китаї, Бразилії, Західній Африці, Індії, Пакистані, Австралії, США та інших ключових регіонах-виробниках.

Продаж молочних продуктів

Компанія постачає молочні продукти світовим та національним компаніям харчової промисловості, таким як пекарні, молочні комбінати, виробники дитячих сумішей, виробники плавлених сирів.

Перевезення вантажів

Операційний флот складається з більш ніж 200 суден, які обслуговують глобальні напрямки для власного бізнесу та сторонніх клієнтів.

Виробництво та постачання соків

Juice Platform компанії Louis Dreyfus є одним з найбільших у світі виробників апельсинів та лимонів та постачальників соків.

У компанії близько 30 тис. га цитрусових гаїв у Бразилії.

Продаж рису

Компанія поставляє рис-сирець, коричневий та мелений рис із США, Європи, Азії та Південної Америки.

Louis Dreyfus — один із провідних дистриб'юторів рису в Африку.

Продаж цукру

Louis Dreyfus є одним з 5 найкращих продавців цукру у світі.

Позиція компанії була укріплена завдяки придбанню Imperial Sugar, провідного цукрового заводу США, та його брендів (включаючи Imperial Sugar, Dixie Crystals, Holly).

Фінанси

Кредити та зобов'язання

2017 р. — випуск п'ятирічних облігацій на суму €400 млн із купоном 4%.

2017 р. — кредитна лінію Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) на $100 млн, призначена на регіональну експансію компанії.

2017 р. — Louis Dreyfus випустив облігацій на суму понад $300 млн терміном на 6 років із купоном 5,25% для загальних корпоративних цілей, таких як фінансування інвестицій відповідно до своєї бізнес-стратегії та рефінансування існуючої заборгованості.

Фінансові результати

За 2017 р. чистий прибуток склав $317 млн ​​(+3,93%), чистий обсяг продажів — $43 млрд (+5,91%), EBITDA - $932 млн (+12,3%)

За 2018 р. чистий прибуток склав $355 млн (+12%), продажі — $38 млрд (+3,95%), скориговане співвідношення борг/EBITDA знизилося до 2,9.

Аудитори фірми вказали у річному звіті на ризик того, що кредит у розмірі $165 млн, наданий LDC підприємству для будівництва зернового терміналу у російському порту, може не погаситись.

Акціонери

25 січня мажоритарний акціонер Групи — Akira — завершив викуп частки міноритарних акціонерів. Його частка після угоди становила 96,2%.

Інвестиції

Louis Dreyfus у 2019 р. планує збільшити інвестиції в Україну.

Історія розвитку Louis Dreyfus Company

1851 р. — заснування компанії.

1925 р. — група вперше увійшла в торгівлю молочними продуктами.

2017 р. — Louis Dreyfus та Amaggi продали 33% акцій спільного підприємства японської сільськогосподарської компанії Zen-Noh.

2018 р. — у вересні Louis Dreyfus Company відкрила новий завод з переробки сої в районі Бінхай Нью-Рай у зоні вільної торгівлі Тяньцзінь (Китай). Нове підприємство переробляє 4 тис. т соєвих бобів та випускає 1,2 тис. т соєвої олії на день. Виробнича лінія для переробки сої розпочала роботу у червні. Louis Dreyfus Group та китайська компанія Shandong Bohi Industry здійснили угоду з використанням блокчейн-технології.

2019 р. — Louis Dreyfus Company спільно з Guangdong HAID Group (HAID) розпочали будівництво заводу з виробництва комбікормів у Китаї. Комбінат вироблятиме ферментований соєвий шрот, високоякісні аквакорми, у тому числі креветки.

Конфлікти Louis Dreyfus

2017 р. — провідні співробітники європейського зернового підрозділу Louis Dreyfus покинули компанію.

Читайте також: Ведущие сотрудники Louis Dreyfus покинули компанию

Для того, щоб актуалізувати інформацію у розділі досьє або компанії, надішліть поновлені дані на пошту data@latifundistmedia.com

Менеджмент

Гельчи Майкл
Генеральный директор
Церисоли Федерико
Финансовый директор
Margarita Louis-Dreyfus
Луи-Дрейфус Маргарита
Неисполнительный председатель

Контакти

Структура компанії

Луї Дрейфус Компані Україна
Зернотрейдинг, зберігання