Контінентал придбав елеваторний комплекс в Івано-Франківській області

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» придбала елеваторний комплекс в Івано-Франківської області (м. Городенка) загальною потужністю одноразового зберігання 87,5 тис. т.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен відмітив, що за останні два роки інвестиції в розвиток інфраструктури та оновлення технічного парку компанії вже становлять $72 млн.

«Цього року, крім придбання елеватора, ми запустили ще один інвестпроект – будівництво сучасного картоплесховища місткістю 16 тис. тонн у Львівській області, яке днями плануємо запустити в роботу», — прокоментивав він.

Дивитися по темі: Карта елеваторів України

Згідно з повідомленням, «Контінентал» уже володіє 4 елеваторами та 3 сушильно-зерновими комплексами загальною потужністю одноразового зберігання 420 тис. т у Тернопільській та Львівській областях. Придбаний компанією елеватор в Івано-Франківській області дасть «Контінентал» змогу одночасно зберігати більш ніж півмільйона тонн урожаю та оптимізувати логістику від поля до елеватора.

«Купівля елеватора в місті Городенка – це черговий крок на шляху розширення виробничих потужностей «Контінентал», а також ще одна інвестиція в сільськогосподарську галузь, яка підтверджує наміри Компанії довгостроково працювати і розвивати бізнес в Україні», — акцентував Георг фон Нолкен.

Нагадаємо, що компанія «КВС-УКРАЇНА» починає будівництво другої черги свого комплексу з кондиціонування насіння в м. Кам'янець-Подільський на Хмельниччині. Існуючі потужності дозволяють виробляти 300-350 тис. мішків насіння в рік, а після завершення будівництва другої черги потужності збільшаться вдвічі, що дозволить виробляти 600-700 тис. мішків насіння.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus