Українська компанія встановила силоси для олійно-пресового заводу в Молдові

KMZ Industries встановили шість конусних силосів СМВУ, які компанія виготовила спеціально для олійно-пресового заводу (МПЗ) одного з найбільших виробників соняшникової олії в Молдові — DANUBE OIL COMPANY S.R.L.

Про це повідомляє прес-служба KMZ Industries.

Монтаж силосів тривав 4 місяці. Діаметр кожного силосу — 11 м, сумарна ємність становить 12,3 тис. м3.

«По-перше, виготовлені нами силоси мають повністю плоску та гладку стінку — на відміну від стандартних ємностей, що виготовляються з гофрованої сталі. Продукт ковзатиме вздовж стінок, а тому не зачіплятиметься і не налипатиме на них. По-друге, на кожному хоппері ми встановили магнітно-імпульсні вібратори: завдяки їхньому впливу на потік продукту запобігається його зависання», — каже керівник напряму продуктового маркетингу KMZ Industries Олександр Ткаченко.

Всі споруди утеплені: мають спеціальну термоізоляцію та додатково обшиті металом. Зроблено це з метою максимально нівелювати різкий перепад температури зовні та всередині силосу в холодну пору року і таким чином запобігти налипанню продукту.

«Це свого роду тришаровий силос. Спочатку йде корпус із плоскими стінками, далі — спеціальний утеплювач, який до того ж додатково покритий паробар'єром — спеціальною гідроізоляційною мембраною, що перешкоджає попаданню вологи всередину нього. І нарешті, поверх всього хопер обшитий оцинкованим металом», — зазначає Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, що компанія KMZ Industries уклала контракт на комплексне постачання обладнання для нового елеватора.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus