На Україну насуваються дощі з мокрим снігом

Погода на третю декаду листопада 2021 р. не потішить українців. Дощі з мокрим снігом та нічні морози створюватимуть ожеледицю на дорогах, відзначатимуться значні температурні гойдалки.

Про це пише SuperAgronom.com із посиланням на пресслужбу «Метео Фарм».

«Упродовж тижня передбачається хмарна погода з проясненням. Дощовий циклон наблизиться до західних областей 22 листопада. 23 числа короткочасні опади розповсюдяться майже по всій території України», — зазначають метеорологи.

Згідно із повідомленням, 24 та 25 листопада пануватиме антициклон, але розпочнеться похолодання. В п’ятницю та на вихідних очікуються інтенсивні дощі та мокрий сніг. Найбільша кількість опадів випаде 27 листопада. Вітер поривчастий західного, південно-західного напрямку 2-7 м/с.

У нічний час на Півночі та Сході температури опустяться до -6…+4°С, в центральних та західних областях -4…+4°С, на Півдні вночі -4…+8°С. Денні температури знаходитимуться в межах +1…+10°С, в південних областях +3…+13°С, прохолодніше на Півночі -1…+7°С. Мінімальна температура ґрунту коливатимуться від -5 до +7°С.

Нагадаємо, що експорт австралійського ячменю зростає за рахунок великої китайської програми, а також значного зростання попиту в Туреччині та реальної відсутності конкуренції з боку Чорноморського регіону та Європи.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus