В Україні запустили курси для керівників служби безпеки агрокомпаній

В Києві на базі «Охоронного холдингу» освітня платформа «Академія Овчарова» провела 4-денний комплексний курс для керівників служб безпеки агрокомпаній. Під час курсу піднімалися питання технічного захисту інформації, систем захисту врожаю, організації об’єктової охорони, кадрової безпеки, протидії шахрайству, земельного аудиту, корпоративної безпеки та багато інших.

Про це повідомляє кореспондент Latifundist.com.

«Ми вже в одинадцяте проводимо курси для керівників служб безпеки і вперше для компаній саме із агросектору. Зазвичай, після кожного заходу отримуємо зворотній зв'язок про те, які теми були цікаві і які хотіли б, щоб були розкриті. Ось так зрозуміли, що є прошарок людей, яких цікавить напрямок агробезпеки», — пояснює партнер ЮК Legal House і засновник «Академії Овчарова» Денис Овчаров.

Він додав, що такі 4-денні заходи дають можливість слухачам повністю зануритися у питання безпеки, поділитися своїм досвідом і перейняти досвід від своїх колег, а, інколи навіть знайти шляхи вирішення своєї проблеми.

«Ми даємо можливість слухачам курсів не тільки розвинути свої hard skills, а й освоїти навички управлінських рішень. Що це означає? Що після курсу вони виходять рroject-менеджерами, які не бояться приймати управлінські рішення як всередині компанії, починаючи з формування свого відділу, так і зовні — відносно тих компаній, які приймають на аутсорс»,  — розповідає Денис Овчаров.

За його словами, найбільше керівників служб безпеки із агросектору цікавлять питання технічної безпеки, зокрема, робота технічних пристроїв, які допомагають розкривати розкрадання і шахрайство на підприємствах. Також в агрокомпаніях в обов’язки керівників служб безпеки часто входять ще і юридичні функції. Тому їм цікаві правові питання: податкові ризики, сірі схеми перереєстрації землі, захист від рейдерства тощо. 

«Цікаво було дізнатися про нові інноваційні технічні засоби охорони підприємств, зокрема, про дрони і охорону великих площ за допомогою радарів. Такі заходи допомагають всі знання зібрати до купи. Ти спілкуєшся з іншими учасниками, дізнаєшся, як та чи інша система працює у них і потім робиш висновок: що змінити чи покращити у себе», — розповідає керівник служби безпеки ТД «Калинівка-Преміум» Дмитро Бондарь.

У наступному році «Академія Овчарова» планує провести два курси для керівників служб безпеки агрокомпаній. Також в планах запуск школи протидії шахрайству, в рамках якої слухачі дізнаються, як розслідувати такий злочин у себе на підприємстві, та як йому запобігати. А вже з січня планується відкриття Клубу для керівників служб безпеки, куди можуть увійти й представники від агробізнесу.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про Державний бюджет України на 2022 рік» №6000, який Верховна Рада ухвалила 2 грудня 2021 р.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus