Ґудвеллі Україна призначила нового генерального директора

Компанія «Ґудвеллі Україна» призначила нового генерального директора — Каспера Торуп-Вілладсена.

Про це пише пресслужба асоціації «Свинарі України» (АСУ).

Відмічається, що він замінить Крістіана Брокопа, який залишиться на посаді генерального директора Goodvalley Group.

Каспер Торуп-Вілладсен, який нещодавно приєднався до компанії як віце-генеральний директор, з 1 грудня 2021 р. офіційно призначений на посаду генерального директора «Ґудвеллі Україна».

«Я надзвичайно схвильований і приємно вражений тим, що перейму посаду від Крістіана. У мене була можливість спостерігати та вчитися протягом останніх кількох місяців, і я побачив високий рівень професіоналізму, відданості та прагнення покращити всі аспекти діяльності компанії», — прокоментував Каспер Торуп-Вілладсен.

Відмічається, що основною сферою діяльності Каспера Торуп-Вілладсена є загальне управління, і, пропрацювавши багато років у багатонаціональних компаніях на міжнародному рівні, він має широке бачення ситуації та вміння поєднувати різні частини в одну всеосяжну картину, а також оперативне виконання.

Згідно із повідомленням, поєднання його багаторічного досвіду, культури та натхнення робить його ідеальним вибором для «Ґудвеллі Україна» з огляду на наступні етапи розвитку.

Нагадаємо, що компанія ALFA Smart Agro призначила нового CFO — Олександра Демчука. Як фінансовий директор він відповідатиме за впровадження фінансової стратегії відповідно до бізнес-цілей компанії.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus