Метеорологи попереджають про погіршення погодних умов

На території України очікується хмарність та опади, в деяких регіонах — посилення вітру. 

Про це повідомляє пресслужба сервісу агропогоди «Метео Фарм».

Повідомляється, що 31 грудня очікується суцільна хмарність, скрізь передбачаються короткочасні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На дорогах ожеледиця та налипання мокрого снігу.

На Заході прогнозують складні погодні умови: посилення вітру до 20-25 м/с західного, південно-західного напрямку. На території пройдуть інтенсивні дощі. Метеорологи попереджають про велику ймовірність сходження лавин в гірській місцевості, тому туристам слід бути обережними.

Зазначається, що нічні температури триматимуться на позначці 0...-9°C. Прохолодніше буде на Сході, в Запорізькій, Дніпровській та Кіровоградській областях — 3...-11°C. Денні температури коливатимуться від несуттєвих морозів, до незначних плюсових температур.

Так в північних, південних та центральних областях вдень -4...+4°C, на Сході 0...-5°C, в західних областях найтепліше +1...+6°C, повідомляють метеорологи.

Нагадаємо, кінець грудня буде з плюсовими температурами та опадами. Погода в Україні упродовж останніх днів 2021 року обіцяє бути похмурою, вологою та зі значними температурними коливаннями. Хмарність домінуватиме над сонцем.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus