Пропозиції продати Ukrlandfarming схожі на мародерство — Бахматюк

Олег Бахматюк, засновник агрохолдингу «Ukrlandfarming»
Олег Бахматюк, засновник агрохолдингу «Ukrlandfarming»
Джерело фото: Latifundist.com

Якщо нині продавати Ukrlandfarming, вона коштуватиме нуль або навіть мінус. Усі пропозиції, які надсилалися, не можна назвати підходящими ні для власника, ні для кредиторів.

Таку думку висловив засновник агрохолдингу «Ukrlandfarming» Олег Бахматюк в інтерв’ю виданню «Економічна правда».

За його словами, якщо прямо зараз продавати компанію «Ukrlandfarming, то вона вийде в нуль або навіть в мінус. Проте Олег Бахматюк сподівається, що він дійде до кінцевої точки у розв’язанні проблем, що дасть можливість врегулювати питання з усіма кредиторами.

Він додає, що отримував такі пропозиції за період перебування у Відні, але вони були далекі від очікувань.

«Отримував пропозиції віддати за борги, або продати окрему частину групи, але всі ці розмови не давали комфорту ні мені, ні моїм кредиторам. Це було більше схоже на мародерство», — каже Олег Бахматюк.

За словами власника Ukrlandfarming, він не хоче піднімати питання точки безповоротності активів чи обсягів виробництва агрохолдингу.

«Я не хочу озвучувати цю тему. Тому що це буде мій фінал», — каже Олег Бахматюк.

Він додає, що давно вже хотів би домовитися зі своїми опонентами, та не думав, що ця «війна» триватиме так довго.

«Це важке питання. Дасть відповідь час. Взагалі не розумію, як ця ситуація, в якій я опинився, могла статися. Вона не вигідна нікому: ні державі, ні компанії. Однозначно для того, щоб вирішити питання, мені треба повернутися в Україну», — додає Олег Бахматюк.

Нагадаємо, Єгипет закупив 420 тис. т пшениці на тендері, більшість — в українських компаній. Державне агентство Єгипту із закупівель продовольства закупило 180 тис. т української пшениці. 

 

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus