Астарта побудує новий елеваторний комплекс на Чернігівщині за $15 млн

 «Астарта-Київ» продовжує реалізацію інвестпроєкту з будівництва першого елеваторного комплексу у місті Чернігів, Чернігівської області. 

Про це повідомляє пресслужба компанії. 

Зазначається, що загальна потужність одночасного зберігання зернових та олійних культур елеватора становитиме 70 тис. т. Інвестиції проєкту складають близько $15 млн. Будівництво нових елеваторних потужностей відбуватиметься на території вже існуючого елеваторного підприємства, яке розміщене у промисловій зоні в межах міста Чернігів.

Додається, що введення в експлуатацію першої черги будівництва, 58 тис. т, заплановане на липень 2022 року.

Повідомляється, що після повної реалізації проєкту на елеваторі зможуть щодоби приймати до 4,5 тис. т зерна і відвантажувати 54 вагони. Добова продуктивність сушарок 2,8 тис. т. 

«Минулого року ми розпочали проєкт з впровадження інноваційної для України технології з поглибленої переробки сої вартістю $50 млн. У 2022 році «Астарта» продовжить інвестувати у розвиток та розбудову сучасної зернової інфраструктури», — каже засновник та генеральний директор агрохолдингу «Астарта» Віктор Іванчик

Зазначається, що 7 елеваторних комплексів компанії розташовані у Полтавській, Хмельницькій та Вінницькій областях. У 2021 році загальна потужність одночасного зберігання на елеваторах Компанії збільшилася на 12 тис. т.

Нагадаємо, «Астарта» розпочала підживлення ґрунтів КАСами. Працівники «Хмільницьке» вперше цьогоріч вийшли в поле і розпочали сезон польових робіт-2022.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus