Виробник японських шин з квітня підвищує ціни на свою продукцію

Вартість сировини залишається дуже високою, а витрати на фрахт різко зростають у 2022 р. — це змусило Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) оголосити про додаткове підвищення цін.

Про це пише Traktorist.ua.

За інформацією прес-релізу, зберігати приріст на низькому рівні — нижче, ніж середній у галузі — стало можливим лише завдяки тому, що YOHT поглинає більшість витрат. Хоча YOHT продовжуватиме це робити і в майбутньому, неминуче передати невелику частину своїм діловим партнерам.


«Витрати на фрахт — це фактори, які ми не можемо контролювати, ми також відчуваємо збільшення, особливо з урахуванням цієї третьої надбавки за фрахт з березня 2021 року, яка становить €3250 за контейнер», — прокоментував керівник відділу продаж у Східній Європі компанії YOHT Прабхакар Гарімелла.

В свою чергу Коен ван Гемерт, керівник фінансового відділу у Європі в YOHT говорить, що хоча в компанії змушені реагувати на динаміку світового ринку п’ятим зростанням з квітня минулого року, в YOHT завжди думають про ділових партнерів і про те, як зменшити їх навантаження.

«Для нас дуже важливо бути прозорим і підтримувати реалістичний баланс між очікуваннями ринку та такими факторами, як витрати. Тісне спілкування з нашими діловими партнерами, особливо в ті часи, ми дуже цінуємо в YOHT», — наголосив керівник відділу продаж у Північної Європі та Франції компанії YOHT Оле Бек.

Також наголошується, що YOHT підтвердила, що нові ціни будуть застосовуватися з 1 квітня 2022 р і стосуються продукції всіх заводів YOHT.

 Нагадаємо, що на базі Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого з метою виконання функції затвердження типу сільськогосподарських та лісогосподарських тракторів, їх причепів і змінних причіпних машин, систем, складових частин та окремих технічних вузлів створений та з 15 грудня 2021 року запрацював Прозорий офіс.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus