NFT народжені у бомбосховищах

NFT Патрони Підтримки України
NFT Патрони Підтримки України
Джерело фото: Latifundist.com

Українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Колекція складається з патронів розфарбованих у кольори прапора України та кольори прапорів країн, які підтримують Україну у військовій боротьбі з Росією.

«Наша країна зараз намагається максимально зберегти свою землю та своїх людей. Ці токени — «NFT Патрони Підтримки України», розроблені у підвалах та укриттях, зроблені нашою командою з безмежною надією та вірою у країну. Купуйте патрони, створені в бомбосховищах, щоб допомогти зупинити цю війну і залишити війни тільки в Контр Страйку та World of Tanks», — заявила Тетяна Приходько, CEO Latifundist Media.

Всі кошти, зібрані нами за «NFT Патрони Підтримки України», ми направимо на гуманітарну допомогу. Одна молода фермерка Дарина Козоріз із Західної України очолила волонтерський рух допомоги українському населенню та військовим. До її рук ми довіримо всі зібрані кошти. 

«Вперше мені довелося розмальовувати кулі. Світ прекрасний і без війн. Дуже хочеться, щоб люди цінували його та бачили його красу», — відмітила Анна Пастухова, авторка робіт, головний дизайнер Latifundist Media.

Ми плануємо створити дуже велику колекцію, тому слідкуйте за оновленнями колекції «NFT Патрони Підтримки України». Також, для країн, в котрих лідери не висловились офіційно на підтримку України, але громадяни цих країн підтримують та допомагають Україні, підготуємо NFT токени — серію білих патронів.

Над колекцією працювали:

Дизайн — Юлія Молчанова.
PR — Софія Ярошенко.
Креатив — Ганна Костенко, Єлизавета Гречана, Юлія Молчанова, Ганна Пастухова.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини агробізнесу України на нашій сторінці в Facebook, каналі у Telegram, підписуйтесь на нас у Instagram або на нашу розсилку.

Виконано за допомогоюDisqus